Monday, October 20, 2008

Mina lugesin Triinu ja Taavi lugusi!!!


Sisse juhatus.Triinu ja Taavi olit kaksikuud.Triinul oli roheline seelik aga Taavil ei olnud seelikud seljas Taavil oli püksid jalas muitugi rohelised ja Triinul oli õla paeltaeka puus ja oraz ja Taavil oli oraz lühikeste varukatega.Nag kaksikud nagu aga opis ei ole sest üks on pois teine tütruk.Pere liikmet on papi,mammi,memme,taat,ja net kaksikuit kegi ära unustaks muituki Triinu ja Taavi.Aga nüt lähme teise juttu peale!Ma küsin teilt ühet küsimuset.Kas ema ja isa jutsit Triinut ja Taavit kulata ära?Kas te olete set raamatut lugenut?Kes seta raamatut on lugenut kas teile meltis?Se on hästi hea raamat ma arvan!Kes seta raamatut ei ole lugenud ma soovitan teile kaa!Triinu ja Taavi käivad koolis.Triinu ja Taavi ema on kõige parem ema maailmas ja isa jälle kõige parem isa maailmas.
Sellepärast ei saa nende ema ja isa kunagi ühegi teise ema või isaga segamini minna. Isegi väikevend Teet tunneb nad juba kaugelt ära ja hõiskab heleda häälega: "Emm-emm! Iss-iss!"
Siis võtab isa Triinu ühele põlve peale ja Taavi teise põlve peale ja ema võtab Teedu sülle, sest Teet on alles tilluke. Ja siis nad ongi kõik koos: Kaarel Tammik, Kaarin Tammik, Triinu Tammik, Taavi Tammik, Teet Tammik. Et Teedul on ka perekonnanimi, see ajab päris naeru peale.
Niit, Ellen; "Triinu ja Taavi uued ja vanad lood "; Tallin, 1977.
Illustreerinud Edgar Valter.

No comments: